Summan av kardemumman 2020

Och sen närmade det sig 00 slaget den 31 december 2020. Tänkte jag kort och gott skulle summera detta år innan vi (jag och Daniel) ska traska hem till Daniel föräldrar och skåla in det nya året. 2021, det känns lite spännande ändå? Vad hände detta år? 
Bortsätt från att Covid-19 tog hela världen med storm, lärde man sig tvätta händer och sprita, hålla avstånd och hälsa med armbågen. Det kan inte enbart vara jag som regerar när jag kollar på film och det är mycket folk eller trängsel under själva scenen? Jag reagerar varje gång. Vart är världen på väg?
Men samtidigt som Coronan kom och skakade om hela världen- träffade jag Daniel som skakade om hela min värld. Att jag fått spenderat mer eller mindre varje dag med honom sedan 6/1-2020, är något jag aldrig kunnat föreställa mig! Jag kunde inte tro mina ögon att det fanns en sån fin kille som väntade på mig? M a g i s k t. 
Även om vi inte kunnat göra allt vi kanske egentligen hade velat (åkt utomlands, gått på bio och besökt nöjesparker), så har vi ändå fått uppleva så mycket detta märkliga år...
Att jag blev blixtförälskad i denna man, har ni nog inte missat? Såpass att jag sa upp mig från mitt jobb, hyrde ut min lägenhet och flyttade från stan till landet - hem till honom. 
Det skedde i juli och folk har sagt "oj ja det var kanske lite tidigt",  men så tänker jag 
- och vad spelar tid för roll egentligen, om det känns rätt på alla plan? - INGENTING ALLS! 

Året 2020 har gjort mig till en starkare människa samtidigt som jag känt mig som världens minsta ibland. Ångesten sedan tidig tonår känns ibland som ett enveten skoskav. Ni vet ett sånt som aldrig riktigt vill ge med sig utan påminner en då och då? 
Så har min ångest varit detta år. Men bortsätt från det, så har detta året varit faktiskt! 
Jag har distansfikat i min mormors trädgård, fått visa Daniel sommarhuset i Bohusläns, bott i husvagn, besökt en av mina bästsvänner i Linköping och bara fått njuta av mitt liv och allt som erbjudits med Daniel vid min sida. Jag är mer än redo för 2021 och allt som innebär och komma skall. Själv har 
jag ingen aning om vad som ska hända. Lite spännande ändå, eller hur? Att nästa kapitel i ens bok börjar imorgon och vad som helst kan hända. Wow! Jag är redo. Vi ses i 2021! 
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) (null)

(null)

(null) (null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)
(null)