Säröhus & nattjobb

OJ! Vilken mysig helg jag haft. Efter jobbet i fredags höll Daniel på att packa efter packningslistan han fått av mig och senare på kvällen var vi bjudna på middag hemma hos Daniels föräldrar. Så mysigt! 
På lördag morgon väckte jag Daniel med god helgfrukost. Bananpannkakor med olika tillbehör och kaffe.  (null)

Runt klockan 12 packade vi ihop det sista och utflykten kunde börja! Daniel fick köra och jag guidade. Till sist kom vi fram till "Säröhus" som ligger strax utanför Kungsbacka. 
Vi checkade in och fick ett mysigt rum med havsutsikt, vi hällde upp champagne och badade bubbelbad. Senare gick vi ner till snacksbuffe och champagne innan tre rätters väntade.  (null)

(null)
(null)

(null)

Efter en jättegod trerätters med hummersoppa, vilt med tillbehör och dessertbuffé var det dags för spa! Fotbad, olika bastu, pooler och spabad. Jätteskönt och mysigt! Både jag och Daniel har haft rätt mycket på jobbet denna hösten, så att komma iväg såhär var precis vad vi behövde!
(null)

Efter en skön nattsömn väntade hotellfrukost innan vi avslutade denna vistelse med lite mer spa! I skrivande stund sitter jag på jobbet. Min första jobbnatt och det känns att det var längesedan jag jobbade natt... Kan känna att natt inte riktigt är min grej, det är alldeles för lugnt och stilla för mig. Någon gång då och då, absolut! Annars föredrar jag nog tvåskift ändå. Klockan passerade nyss 00.30 och det är sju timmar kvar på detta pass. Usch vad länge det kändes när jag började räkna.. bäst är nog att inte räkna utan bara vara och låta natten ta sin tid. Men jag skulle ljuga om jag inte sa att jag gärna hade legat bredvid Daniel och slumrat just nu istället. 
Tänker tacksamt att denna helgen oavsett varit jättemysig och lyckad!  (null)- lagom trötta och mosiga efter spa. 
(null)

(null)